top of page

Zorginstellingen

De medewerker is de spil van de organisatie. Als het goed gaat met de medewerker gaat het goed met de organisatie. De medewerker terugbrengen naar zijn eigen basis en zijn/haar gevoel is het startpunt voor duurzame verandering van houding en gedrag.

Maar hoe creëer je deze zelfsturende teams? 

Currie Coaching biedt speciaal voor de zorg- en welzijnsmedewerkers een training Moeiteloos @ Work voor vitale en ontspannen medewerkers die minder verzuimen.

Training:
Moeiteloos @ Work

Dé training voor zorg en welzijnsmedewerkers die inzicht geeft in waar de verantwoordelijkheid ligt. Waardoor de medewerker geen gevoel van moeten heeft maar van willen. Van moeten naar moeiteloos. 

OI000097.JPG
P2151627.JPG

"Zowel de training 'Moeiteloos Leven' als de individuele sessies hebben mij zoveel gebracht!

 

De vijf beginselen van groei pas ik nog steeds toe in mijn leven en het heeft er mede voor gezorgd dat ik leerde voelen wat ik Echt wil en daar ook voor durf te kiezen!

Zonder angst, vanuit liefde.

Voor mij is dat het avontuur in Noorwegen aangaan; de natuur in en mijn passie voor fotografie verder uitoefenen en ontwikkelen. Ookal zijn het nu onzekere tijden, ik voel dat dit de juiste keuze is en vertrouw volledig op mijn gevoel.

Éowyn, ik ben je ontzettend dankbaar voor je warme persoonlijkheid, je passie en alle inzichten die je mij hebt gegeven. Vooral de ontdekkingsreis die ik samen met jou gemaakt heb, zal ik nooit meer vergeten, zo mooi.. Alleen maar liefde!"

-Inge Regnery,

psycholoog bij Arkin

bottom of page