top of page
P6211635.JPG

 -- De nieuwe leiders -- 

Jij bent een gevorderde ondernemer of succesvol in je carrière. Jij bent een leider. 

 

Jij draagt veel verantwoordelijkheid en hebt een sterke rug.

Alleen wie is er voor jou?

Als ondernemer of leider kan je je soms alleen of onzeker voelen. Dit is precies waar Currie Coaching De Nieuwe Leiders voor heeft gecreëerd. Dat jij ook in jouw leiderschapspositie de verbinding voelt! Met je klanten en/of je team.

Currie Coaching Moeiteloos ondernemen coaching voor ondernemers

Als je steeds meer het gevoel krijgt dat je wordt geleefd door je agenda en merkt dat mensen niet doen wat je vraagt. Je hebt hierdoor moeite gekregen met dingen uit handen geven.

Of geef je ze wel uit handen maar ben je zelden tevreden over het resultaat?


Kun jij je irriteren aan de lage inzet van anderen binnen je team of onderneming?

Herken je jezelf hierin?

 • De werkdruk is te hoog en je hebt geen tijd meer voor jezelf

 • Elk leeg gaatje in je agenda wordt volgepland

 • Je hebt een kort lontje je en slaapt onrustig

 • Je denkt dat mensen in je team of klanten achter je rug om praten

 

Dan is het tijd om even stil te staan.

Krachtig leiderschap wordt bepaald door emotie.

Als je je emoties weet te beheersen kun je veel meer sturen dan alleen je team of onderneming. We spreken dan over emotionele intelligentie.

 

Wij leven in een tijd waarin we deze super tool weggeven aan ons hoofd. Hierdoor kan het zijn dat je met je woorden niet congruent bent aan je gevoel. Gewoonweg omdat je nog niet weet wat je bij iets voelt of omdat je acteert op wat jij dénkt dat goed is. Dit is vaak te herleiden uit conditionering.

Wanneer je verhaal niet congruent is met je onderliggende gevoelens, dan merken de mensen die naar je luisteren dat. Het resultaat kan zijn dat je niet serieus wordt genomen of mensen je niet vertrouwen.

 

Kun je je voorstellen wat dit betekent in je onderneming of als jij leiding geeft aan een groep of team die voelt dat er iets niet klopt?

 

In De Nieuwe leiders leer je hoe je emoties kunt inzetten voor een sterk persoonlijk leiderschap. Wij kijken op een holistische manier naar leiderschap. Zodat jij als goed voorbeeld de weg kan leiden voor de anderen. 

Je weet hoe je op je intuïtie kunt varen en creëert rust in je hoofd. Deze tijd heeft sterke leiders nodig. En dat kan alléén als je persoonlijk leiderschap hebt. Want wie zichzelf niet kan leiden zal de ander alleen maar misleiden.

De wereld heeft nieuwe leiders nodig. Leiders die staan voor een andere manier van leidinggeven dan de klassieke  autoritaire leiders. En daarom een oproep aan jou als ondernemer, manager of leidinggevende om jezelf onder de loep te nemen.

Leren varen op je intuïtie gaat niet vanzelf en het kan ook oncomfortabel worden.

Daarom is het niet voor iedereen. Dus denk je dat je nu eenmaal zo bent?

Of dat je alles wel best vindt zoals het is?

Meld je dan vooral niet aan! Dan is dit niks voor jou.

 

Maar wil je graag een sterk voorbeeld zijn?

 

Een leider die zijn klanten, groep of team mee kan nemen in je enthousiasme zonder te trekken of duwen?

 

Wil je serieus genomen worden?

 

Durf je jezelf onder ogen te komen?

 

En weet je dat je door een stuk pijn heen moet om groei te bewerkstelligen?

 

Dan is Nieuw Leiderschap wat voor jou en nodig ik je van harte uit om je plek te reserveren via de onderstaande link!

 

Hoe doe je dat eigenlijk? Groeien als mens en als leider?

Bij Currie Coaching help ik jou als leider en ondernemer te groeien zodat je succesvol bent op alle gebieden in je leven. Want een sterke leider ontwikkel je door je met je persoonlijke ontwikkeling bezig te houden.

 

Persoonlijk leiderschap betekent dat je verantwoordelijkheid neemt en de regie neemt over je mindset en emoties. Dit is precies waarin ik gespecialiseerd ben. Met mijn ervaring in de zorg, onderwijs en hulpverlening, mijn levenservaring, coachopleidingen en de kilometers die ik heb gemaakt als coach is het voor mij snel duidelijk wat de onderliggende pijn is van de ondernemers en leiders die bij mij komen,

Binnen een paar minuten weet ik waar jouw diepste onzekerheid zit. Een onzekerheid die door je team of klanten feilloos wordt opgepikt. Ik help jou samen met een groep gelijkgestemden om gedrag te transformeren naar een moedige leider die zich kwetsbaar durft op te stellen. En zich niet alleen of onzeker voelt.

Ondernemers en leiders kunnen zich soms moeilijker uiten omdat zij zich sterk willen voordoen. Dit is nodig geweest om te bereiken waar je nu staat. Het is een onbewust gecreëerd overlevingssysteem. 

Dit heeft je gediend, maar staat op dit moment alleen maar in de weg. Currie Coaching helpt je om je overlevingssysteem los te laten zodat iedereen ziet wie jij werkelijk bent. En jij het zelfvertrouwen hebt om te leiden vanuit authenticiteit. 

Als je echt leiderschap over je persoonlijke ontwikkeling neemt, dan betekent dit dat je ook kwetsbaar bent. Je zult inzien dat kwetsbaarheid niks met zwakte te maken heeft maar juist sterk is.

Wil jij:

 • Succesvol zijn op zowel werk als privé gebied?
   

 • Nieuw leiderschap tonen door een voorbeeld voor anderen te zijn?
   

 • Samenwerken met je team?
   

 • Klanten/ cliënten die graag zaken met je doen?
   

 • Een leider zijn i.p.v. een baas?
   

 • Groeien in je onderneming en in je leiderschap?
   

 • Verantwoordelijkheid nemen over jouw persoonlijke ontwikkeling? 
   

 • Genoeg tijd hebben voor de dingen die écht belangrijk zijn? 
   

 • Een authentieke leider zijn die leid met (zelf)vertrouwen en rust?


Je hebt nu twee keuzes

1

Je doet niks en bedenkt:

‘ik ben nu eenmaal zo en ik kan er niks aan veranderen'
Dit is niks voor mij.

OF

2

Je wilt wel groeien in je onderneming en succesvol zijn. 

Zowel zakelijk als privé.

Lees dan vooral verder

Het Nieuwe Leiderschap is voor jou wanneer jij…
 
Toe bent aan verandering en je een moedige en authentieke leider wilt zijn die in verbinding staat met zichzelf zijn klanten en team. En je als nieuwe leider als voorbeeld dient.

Dit houdt Het Nieuwe Leiderschap in.. 

Wij gaan in 4 dag dieper in op het gevoelsleven van jezelf en de ander, zodat je straks niet alleen je eigen emoties stuurt maar ook feilloos weet te herkennen wat de ander nodig heeft. We werken aan je mindset en je vermogen om te verbinden met jezelf en de ander.

Ben je klaar om:

Om echt die krachtige en authentieke leider te worden, die zijn team en klanten zo goed bedient dat iedereen je ziet als respectvolle leider? Waar zaken openlijk met je worden besproken in plaats van achter je rug? Waar je het gevoel hebt ergens onderdeel van te zijn in plaats van je alleen en onzeker te voelen? Dat je regie hebt over je eigen agenda omdat je andermans kwaliteiten benut en jezelf de ruimte gunt je bezig te houden met de dingen waar je goed in bent, die je leuk vind en die er echt toe doen?

Als jij daar klaar voor bent, klik dan op de knop om je plek te reserveren!

"Ja, alsjeblieft! Straal een beetje mijn kant op met je vibe!"

- Kasper van der Meulen

Kasperfocus

Currie Coaching Moeiteloos ondernemen

Klaar voor een kennismakingsgesprek?

Hierin coach ik je direct naar de kern van je saboteurs en vertel ik je wat ervoor nodig is om vanuit rust te ondernemen.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik wel in de groep pas?

Een 10 minutengesprek is onderdeel van de procedure, dus weet ik precies wie het beste bij elkaar passen.

bottom of page