top of page
P6211635.JPG

 -- 1:1 doorbraakproject -- 

In een paar sessies doorbreek je jouw hardnekkige saboteurs. 

Zodat jij vanuit rust en zelfverzekerd kan opschalen

Jij bent op papier de succesvolle ondernemers die keihard werkt om je doelen te behalen. Je bedrijf loopt hartstikke goed maar toch is er diep van binnen een gevoel dat er iets niet klopt.

Misschien herken je het volgende wel

Currie Coaching Moeiteloos ondernemen coaching voor ondernemers

Jij legt de lat zo hoog voor jezelf dat je onmogelijk je doelen kan behalen.

Alles wat je doet moet perfect zijn. En omdat perfect ook niet goed genoeg is ben je nooit tevreden over de resultaten.


Je staat 24/7 aan en voelt aan je lijf dat de stress zijn tol begint te eisen.


Je blijft maar hollen en je wil eigenlijk rust nemen. Maar het gevoel dat het niet goed genoeg is blijft knagen. Je plant je agenda vol ondanks je weet dat je echt even rust moet nemen. 


Als je een moment stilstaan voelt dat ontzettend nutteloos. 


Je hebt het gevoel dat als je teveel stilstaat, iedereen er straks achterkomt dat je eigenlijk maar wat doet en je door de mand gaat vallen.


Dus ga je verder. Je gunt je jezelf geen moment rust. Zelfs in bed blijf je piekeren over wat je nog allemaal had moeten doen.


Is het harde hollen niet eigenlijk een manier om maar niet toe te geven hoe jij je eigenlijk voelt?

 

Dat knagende gevoel van binnen die je vertelt dat je eigenlijk helemaal niet weet waar je mee bezig bent?

 

En als jij straks stilstaat ben je bang dat deze façade zichtbaar wordt en je keihard door de mand gaat vallen?

Ik zie ontzettend veel ondernemers die vol passie aan hun bedrijf werken maar zichzelf vergeten. Wat er overblijft is een bonk stress en spanning. Je bent je onderneming begonnen voor meer vrijheid en je zou willen dat je die voor jezelf kan creëren. Je belooft jezelf telkens de rust te nemen en de tijd te nemen die je nodig hebt en ook hebt verdient en dat weet je! Maar toch gebeurt het niet! Je wilt eigenlijk rust nemen maar het gevoel dat je het anders echt niet goed genoeg hebt gedaan dat blijft aan je knagen. Dus ga je tegen beter weten in door

Kijk , als jij je van binnen niet capabel genoeg vindt dan verdwijnt dat niet zomaar. Zelfvertrouwen daar mag en moet  je zelfs aan werken. Eigenlijk nog wel meer dan aan je aan je bedrijf! Je bedrijf is immers een verlengde van jezelf. Wat heeft het voor zin om een bedrijf te hebben voor meer vrijheid als je alleen nog maar veel harder gaat werken? 

Waarom saboteer je jezelf zo? 

Veel ondernemers die gaan een bedrijf beginnen omdat ze vrijheid willen ervaren/En daar werk je dan keihard voor. Maar op het moment dat je dan écht vrijheid kán ervaren omdat je de financiele vrijheid hebt. Dan nemen je hem niet! Omdat je dan het gevoel kan krijgen dat je beter , nog even dat kan afmaken of liever dat ene dingetje van de to-do lijst gaan doen. Je gaat door omdat anders je bedrijf in elkaar stort als je niks doet. Want als je stopt met hard werken val je vast door de mand en ziet iedereen dat ik eigenlijk niet weet wat ik aan het doen ben. Maar ben jij hiervoor gaan ondernemen?

 

 

Vraag jezelf eens  af. Wordt je hier gelukkig van?

Je kan nu dit lezen en bedenken dat deze keer echt de tijd gaat nemen voor jezelf.

1

Maar hoe vaak heb je dat al aan jezelf beloofd?

Dat diepe gevoel van onzekerheid gaat echt niet vanzelf weg! Je hebt op dit moment twee keuzes:

Doorgaan met wat je op dit moment al doet, en kiezen voor de stress, het onzekere gevoel. en de uitputting die je op dit moment ervaart.

OF

2

Kiezen voor verandering: Het dieperliggende probleem oplossen zodat je vol vrijheid kunt ondernemen, én verder met je bedrijf kunt gaan opschalen. De enige die jou nu saboteert om te groeien, ben je zelf.

Besef dat er altijd een keuze is , en alleen jij verantwoordelijk bent voor die keuze én de uitkomst ervan. 


Ben je klaar voor optie 2? Dan help ik je graag verder.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je :

 • aan het einde van je dag tevreden in je bed ligt en heerlijk in slaap valt omdat je zo blij bent met wat je die dag hebt gedaan in je onderneming. 
   

 • Dat je in de avond met je vrienden of familie gaat eten , plezier maakt en eindelijk weer kan knuffelen met je partner of je kinderen. Of de tijd neemt die ene  leuke persoon te leren kennen.  
   

 • Dat je jezelf overlaad met complimenten en geen bevestiging van anderen meer nodig hebt om te weten dat je het goed heb gedaan. Je zit zo goed in je vel dat je in 4 uur meer voor elkaar krijgt dan een 10 urige werkdag. 
   

 • Je bent mentaal in balans en voelt rust in jezelf omdat je op jezelf en in je onderneming  vertrouwt. 
   

 • Je staat stevig en gelooft en vertrouwt compleet op jezelf en op wat het leven je brengt. Hierdoor voel je steeds meer liefde voor jezelf en besef je telkens dat je gewoon een mens bent. 
   

 • Je intens aan het  genieten bent van je leven.
   

 • Je fouten mag maken van jezelf want daar leer je van. 
   

 • De rust die je uitstraalt maakt dat anderen graag met je samenwerken waardoor je bedrijf nog meer floreert. 
   

 • Je kunt  taken uit handen geven en vertrouwt erop dat deze goed worden uitgevoerd. 
   

 • Je bent ziels gelukkig omdat je je tijd kan besteden aan de dingen waar jij blij van wordt. 

Beeld je eens in hoe dat voor je zou zijn…

"Eowyn is fantastisch! Al in de eerste sessie kwamen we tot de kern, waardoor ik hier meteen mee aan de bak kon. En de resultaten na een paar sessies, waren werkelijk verbluffend. 

Als ondernemer leef je je business 24 uur per dag.

En het is nooit af. Althans, dat dacht ik. Eowyn heeft me in bijzonder korte tijd (en op een erg prettige manier) geleerd om dingen los te kunnen laten, waardoor ik nu weer écht kan genieten van het ondernemen. En niet meer vanaf het moment dat ik opsta tot het slapen gaan met to do-lijsten en nog te versturen e-mails in mijn hoofd zit. Ondernemen met rust in je kop; ‘moeiteloos ondernemen’ bestaat kennelijk echt. Dankjewel Eowyn voor deze mooie ontdekking!"

- Sander Holla van Holla brand design

Voor wie is het?

Het 1:1 traject is bedoeld voor de ondernemer die meer dan 5K per maand omzet draait. Draai je minder dan dat? Kijk dan eerst eens naar het traject van DRIJFKRACHT OF Moeiteloos in groei. 

Het doorbraak traject is voor jou bedoeld als je

 • Een dienstverlener bent in consultancy, als coach, schrijver, vormgever of ontwerper 
   

 • Je wil doorgroeien met je bedrijf en realiseert je dat jijzelf de sleutel bent om dat te bewerkstelligen.
   

 • Je bent bereid om innerlijk werk te doen zonder teveel op de vlakte te blijven.
   

 • Verder wilt groeien op persoonlijke en zakelijk vlak en bereid bent daarvoor het innerlijk werk te doen
   

 • Op dit moment al een succesvol bedrijf hebt die minimaal 5K omzet maar wil doorgroeien.

Het 1:1 doorbraak traject duurt 3 maanden en eindigt pas als jij je zelfvertrouwen helemaal hebt opgebouwd.

Je krijgt van mij:
 

Persoonlijke intensieve 1:1 coaching  die ervoor zorgt dat je na 3 maanden de innerlijke rust ervaart waar je zo naar verlangt. 
 

Maandelijks een sessie van een dagdeel op eigen gekozen locatie

Maandelijks een live online sessie waarin je tools leert om je zelfvertrouwen te behouden, stress te verminderen en gevoel in balans te brengen


Persoonlijke ondersteuning op telefoon en whats app waarin je via spraakberichten, bellen of appen altijd een direct lijntje met mij hebt op momenten dat je het nodig hebt. Hiermee heb je constante ondersteuning van mij persoonlijk.
 

Je krijgt toegang tot het werkboek en de beeldbank zodat je alles altijd kunt bekijken voor het geval je terugvalt in oud gedrag.

 

Twee groeidagen waarin je samen met andere ondernemers al het geleerde op een dieper niveau integreert en toepassen
 

Daarnaast krijg je:


Toegang tot het unieke Currie Coaching platform waarin je met andere succesvolle ondernemers kunt delen over wat er speelt in je innerlijke wereld. 

Een extra bonus van een ontdekking sessie twv €1750 omdat je deelneemt aan het 1:1 traject. In deze sessie komt je direct tot de kern van waar je echt naar verlangt en wat je met je hoofd niet heb kunnen bedenken. Na deze sessie vind je binnen twee uur  zin van je leven.
 

 

Je krijgt toegang een eigen persoonlijke map zodat je altijd alles terug kan kijken als er iets onverwachts gebeurt in je leven of onderneming. Zo heb je je leven lang toegang tot alle tools en technieken.  Zodat je jezelf weer terug kan coachen naar je gewenste staat van zijn

Ik vertel je niet hoe jij je leven moet indelen dat kan niemand. Door de krachtige sessies help ik je aan inzichten die helder maken wat voor jou goed is, wat je mag loslaten en wat je juist méér mag gaan doen, om naar jouw droom situatie te groeien. 

Na onze samenwerking:

 • Je ervaart rust op het moment dat je niet aan het werk bent binnen je bedrijf
   

 • Je kunt het werk loslaten en genieten van de vrijheid waar je zo hard voor hebt gewerkt.
   

 • Je hebt kunt doorgroeien met je bedrijf omdat jij je bedrijf niet langer saboteert. Maar alle ingrediënten hebt om door je omzet plafond heen te groeien
   

 • Je hebt niet meer het gevoel om door de mand te vallen. Je kunt vol vertrouwen ondernemen zonder dat je het opgejaagde gevoel van binnen  ervaart en angstig bent dat mensen zien dat je niet weet wat je doet

 

 • Je kunt rust nemen zonder je op de een of andere manier schuldig te voelen omdat je “niks “doet. 

 

 • Je voelt je ontspannen in je lijf en hebt rust in je hoofd en Hierdoor komen de briljante ideeën en inzichten als vanzelf. en kun je moeiteloos opschalen in je bedrijf

"Ja, alsjeblieft! Straal een beetje mijn kant op met je vibe!"

Casper van der Meulen

Mijn naam is Eowyn,

ik help ondernemers van hun persoonlijke saboteurs af zodat zij vanuit innerlijke rust kunnen ondernemen, van hun vrijheid genieten en door hun omzet plafond heen te groeien.

In mijn leven heb ik het niet altijd makkelijk gehad en dat maakt dat ik mijn leven lang al geïnteresseerd ben in persoonlijke ontwikkeling en doorbreken van de  persoonlijke saboteurs.

Ik ben niet  een van die coaches die een boek heeft gelezen en mij sindsdien bezig houd met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben door de  duisternis heen gegaan maar heb ook altijd geleefd in de oplossing.

Currie Coaching Moeiteloos ontspannen

Als tiener leefde ik op straat en ben ik jarenlang dak- en  thuisloos geweest. Ik creëerde een verslaving aan verdovende middelen. Mijn drive om succesvol te zijn was zo groot dat het mij lukte om maatschappelijk steeds beter te worden. Toen ik weer mee kon draaien in de maatschappij  kwam ik erachter  dat ik van binnen nog steeds een puinhoop was.

Maatschappelijke status verbeterde echt niks aan mijn innerlijke wereld oftewel…succesvol zijn betekent ook van binnen in balans zijn! 

 

Ik heb hier mee gedeald en het heeft mij uiteindelijk gebracht waar ik nu ben. Dit is waarom ik anderen zich zo goed begrepen voelen bij mij. 

Zelfs in mijn straat tijd dacht ik dat ik door de mand kan vallen. Dan dacht ik. “Ik kan maar beter goed  mijn best doen. Als mensen mij écht kennen dan gaan ze bij mij weg”  Ik werkte dan altijd erg hard om aardig gevonden te worden. Dit bleek een goede overlevingsstrategie. Maar toen ik die mocht loslaten was dat best even lastig.

Nu ik ondernemers help die denken dat zij  door de mand kunnen vallen wanneer zij niet heel hard werken herken ik direct waar ze doorheen gaan. 

 

Heel eerlijk: de omstandigheden maken eigenlijk niet zoveel uit. Het gaat om dat gevoel van binnen. Die is bij iedereen hetzelfde.

 

Met mijn levenservaring en kennis die ik in mij coachopleidingen en mijn werk als hulpverlener heb opgedaan en de persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt, besloot ik echt impact te willen maken op de wereld en hoe kan dát nu beter dan bij

ondernemers? 

 

Ik heb inmiddels meer dan 50 ondernemers intensief gecoacht die geheel zijn getransformeerd en stuk voor stuk beseffen dat ondernemen vanuit innerlijke rust echt mogelijk is. Ik heb  honderden deelnemers die mijn workshops bezochten waarbij iedere deelnemers , die daar klaar voor is, met nieuwe inzichten naar huis ging. 

 

Inmiddels mag ik deze kennis ook aan andere coaches doorgeven en leid ik ze op om op het platform van Currie Coaching ingezet kunnen worden bij bedrijven. 

 

Instellingen bellen mij op met complexe vragen omdat de reguliere  zorg er soms even niet uitkomt en zij weten dat ik hen met mijn krachtige methode een dienst kan bewijzen.

Currie Coaching Moeiteloos ondernemen

Klaar voor een kennismakingsgesprek?

Hierin coach ik je direct naar de kern van je saboteurs en vertel ik je wat ervoor nodig is om vanuit rust te ondernemen.

Veelgestelde vragen

Wat nou als het niet werkt?

Dit is nog nooit eerder voorgekomen, dus die kans is ontzettend klein. Maar: mocht je onverhoopt toch geen resultaten zien, dan kun je gebruik maken van de niet goed geld terug garantie.

bottom of page