top of page
P6211635.JPG

“Toen ik op straat leefde was ik altijd bang om door de mand te vallen. Dan deed ik heel erg mijn best om aardig gevonden te worden“

Mijn naam is Eowyn,

ik help ondernemers van hun persoonlijke saboteurs af zodat zij vanuit innerlijke rust kunnen ondernemen, van hun vrijheid genieten en door hun omzet plafond heen te groeien.

Eowyn Currie doorbreek je saboteurs

In mijn leven heb ik het niet altijd makkelijk gehad en dat maakt dat ik mijn leven lang al geïnteresseerd ben in persoonlijke ontwikkeling en doorbreken van de  persoonlijke saboteurs.

Ik ben niet  een van die coaches die een boek heeft gelezen en mij sindsdien bezig houd met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben door de  duisternis heen gegaan maar heb ook altijd geleefd in de oplossing.

Als tiener leefde ik op straat en ben ik jarenlang dak- en  thuisloos geweest. Ik creëerde een verslaving aan verdovende middelen. Mijn drive om succesvol te zijn was zo groot dat het mij lukte om maatschappelijk steeds beter te worden. Toen ik weer mee kon draaien in de maatschappij  kwam ik erachter  dat ik van binnen nog steeds een puinhoop was.

Maatschappelijke status verbeterde echt niks aan mijn innerlijke wereld oftewel…succesvol zijn betekent ook van binnen in balans zijn! 

 

Ik heb hier mee gedeald en het heeft mij uiteindelijk gebracht waar ik nu ben. Dit is waarom ik anderen zich zo goed begrepen voelen bij mij. 

Zelfs in mijn straat tijd dacht ik dat ik door de mand kan vallen. Dan dacht ik. “Ik kan maar beter goed  mijn best doen. Als mensen mij écht kennen dan gaan ze bij mij weg”  Ik werkte dan altijd erg hard om aardig gevonden te worden. Dit bleek een goede overlevingsstrategie. Maar toen ik die mocht loslaten was dat best even lastig.

Nu ik ondernemers help die denken dat zij  door de mand kunnen vallen wanneer zij niet heel hard werken herken ik direct waar ze doorheen gaan. 

 

Heel eerlijk: de omstandigheden maken eigenlijk niet zoveel uit. Het gaat om dat gevoel van binnen. Die is bij iedereen hetzelfde.

 

Met mijn levenservaring en kennis die ik in mij coachopleidingen en mijn werk als hulpverlener heb opgedaan en de persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt, besloot ik echt impact te willen maken op de wereld en hoe kan dát nu beter dan bij

ondernemers? 

 

Ik heb inmiddels meer dan 50 ondernemers intensief gecoacht die geheel zijn getransformeerd en stuk voor stuk beseffen dat ondernemen vanuit innerlijke rust echt mogelijk is. Ik heb  honderden deelnemers die mijn workshops bezochten waarbij iedere deelnemers , die daar klaar voor is, met nieuwe inzichten naar huis ging. 

 

Inmiddels mag ik deze kennis ook aan andere coaches doorgeven en leid ik ze op om op het platform van Currie Coaching ingezet kunnen worden bij bedrijven. 

 

Instellingen bellen mij op met complexe vragen omdat de reguliere  zorg er soms even niet uitkomt en zij weten dat ik hen met mijn krachtige methode een dienst kan bewijzen.

“ Moeiteloos Ondernemen bestaat kennelijk echt! ”

Holla brand design

“ Ja, alsjeblieft! Straal een beetje mijn kant op met je vibe! ”

Casper van der Meulen

“ Als coach voor ondernemers heb ik veel e-books voorbij zien komen. Allemaal sterk, maar ik moet zeggen dat dit e-book van Eowyn je als ondernemer écht tot op het bot raakt. Ze slaat de spijker op zn kop in deze waardevolle pagina’s Een must read voor iedere ondernemer. ”

Tessa de vries

Business Coach

Het begon allemaal toen ik een jaar of zeven was.

Ik was vaak ziek en voelde altijd heel erg veel. Als ik naar de dokter ging bleek er niet zoveel aan de hand. Nu ik groot ben ; ) blijkt dat ik een talent heb. Ik kan blokkades/emoties en ongemakken bij anderen in hun lijf voelen.


Dus ik kan letterlijk buikpijn krijgen als de ander dat ook heeft. Dat verklaart mijn gedrag van vroeger. Alleen het is nu echt superhandig in te zetten in mijn coaching. Het maakt ook dat ik altijd op zoek ben geweest naar wat er nog meer is tussen hemelen aarde.

 

Ik hou absoluut niet van zweef teven en sta met mijn poten stevig in de klei. Maar heel eerlijk, met de duisternis die ik om mij heen had vanuit huis en daarna ook op straat was het moeilijk overleven geweest als ik niet in IETS Zou geloven wat mij op de been hield. En dat “iets” daar heb ik mijzelf niet alleen mee gered uit behoorlijk benarde situaties maar daar kan ik mensen nu supergoed mee helpen. Ik weet vaak binnen een paar minuten al wat er aan de hand is en dat maakt dat mijn praktijk vandaag de dag zo goed loopt. En dat “iets” dat noem ik vertrouwen op mijn intuïtie.

Ik werk graag met een op logische en wetenschappelijke manier uit te leggen hoe jij met simpele beginselen een leidraad voor het leven hebt. Want zeg nou zelf, van wie krijg je die er nu bij?


Ik heb in ieder geval nooit met mijn gevoelens leren omgaan of geleerd om zelfvertrouwen op te bouwen. Laat staan dat ik wist hoe ik op mijn intuïtie kon varen en innerlijk rust kon verkrijgen.


En toch is het mij wel gelukt!


En heel eerlijk, als deze straatchick die uitgegroeid is naar een ondernemer het kan. Dat kan jij het zeker! Kijk, vroeger deed ik vooral mijn best om aardig gevonden worden. Het is een enorm goede  strategie geweest die ik had aangeleerd om te kunnen overleven. Maar op een dag, toen ik maatschappelijk was opgebouwd. Werkte dat niet meer. Het leverde mij veel stress op dat ik niet kon uiten hoe ik mij echt voelde. Samen met de stress stoornis die ik had en de verslaving aan verdovende middelen wist ik: OK, ik heb nu misschien maatschappelijk mijn best gedaan, maar dit kan zo niet langer.

Ik ben keihard met mijzelf aan de slag gegaan.

Ik stopte met alcohol en drugs en volgde daar een 12 stappen programma voor. Dit bleek een spiritueel programma. Waar ik de lessen kreeg over hoe je met het leven kan omgaan. Eenmaal bevrijd kwam ik erachter dat het omgaan met gevoelens niet alleen in de verslavingswereld een probleem is. Maar de meeste mensen konden maar wat slecht met hun gevoelens omgaan. Zij zoeken misschien afleiding in minder destructieve dingen zoals heel hard werken of scrollen op je telefoon. Maat zij weten ook niet hoe je stress op dagelijkse basis kan verminderen. En zo kwam het dat ik een programma creëerde die dit allemaal bevat.

 

 

 

 

 


 

 

Samen met deze pijlers raakte ik erg geboeid door ondernemers die vol passie met hun onderneming bezig zijn maar daarbij zichzelf vergeten. (ja daar ben ik zelf ook ingetrapt)


Ik besloot dat ik impact wilde maken. Want als dienstverleners vanuit rust kunnen doe wat zij het allerliefste doen. Dat creëren we samen een mooiere en betere wereld.
En omdat ik geloof in de mensheid en helemaal áán ga op ondernemers die vol hun hart volgen besloot ik dit programma aan te bieden aan dienstverleners die op hun beurt weer impact maken op de wereld. Kijk ik weet ook hoe het is om hard te werken. Ive been there and done that. Maar ik kan je ook laten zien dat het anders kan. Vanuit vertrouwen en rust. En dan gebeuren er zulke mooie dingen die je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Iedereen wilt stressvrij ondernemen. Maar ben je bereid net dat stukje extra van jezelf bloot te geven om dat te bereiken? Ik vind  het nog steeds niet altijd even leuk om mijzelf in de spiegel aan te kijken. Maar eenmaal door de weerstand heen. Ben ik altijd weer blij om bevrijd te zijn van mijn eigen saboteur en mijn persoonlijkheid en mijn business te zien groeien.  Daar wordt ik nou blij van. Jou als persoon zien groeien. En dan gaat je bedrijf moeiteloos mee.

1

Een handleiding in hoe je leeft en onderneemt vanuit rust (5 beginselen van groei)

 

Omgaan met emoties en goede gevoelens leren oproepen

 

Stressvrij leven en ondernemen door diepe onzekerheden te doorbreken

2

3

Ik ben niet enkel bezig met mijn werk.

Ik vind het werken aan en in mijn bedrijf echt heel erg leuk en ga er goed op. Maar ik ben niet enkel bezig met mijn werk. ik hou ook van zingen in een pop/rock band en ga graag los op het podium. Ik laat mij graag uitdagen in een dans die ZOUK heet. Daarin praktiseer ik de kunst van overgave. Overgave aan het leven en in overgave aan je danspartner. Sinds kort mag ik ook de uitdagingen in liefdesrelaties weer aangaan. Iets wat mij lang niet lukte. Was zo ongeveer expert in mislukte relaties . En nu mag ik samen met mijn zoon en de andere liefde van mijn leven een heerlijk burgerlijk bestaan leven.

 

 

En nooit gedacht dat ik dat zou zeggen. Maar I love it!
 

 

Nu ben ik wel benieuwd naar jou.

Hoe ik je verder kan helpen? 

Klik op bovenstaande knop om meer te lezen over hoe ik je verder kan helpen

“ als er één iemand is die het wil, dan ben jij het wel Eowyn. Je bijt je vast als een pitbull, die laat niet los tot het gedaan is ”

Marieke van Meijeren,

Eigenares de Bewustzijnschool

Ben je benieuwd hoe jij in een paar simpele stappen je saboteurs doorbreekt? . 

Afrekent met je onzekerheid en leert los te laten zodat je niet eindeloos blijft fine tunen. Te stoppen met jezelf pushen en de hele tijd maar moet van jezelf. Dat je meer vanuit je gevoel kan werken en vanuit zelfvertrouwen onderneemt?

bottom of page