top of page

Reviews

"Eowyn heeft me heel goed geholpen toen ik tegen een burn out aan zat. Ik kon niet slapen, had heel veel stress en het gevoel dat iedereen het op mij had gemunt. De ene na de andere vriend haakte af. Ik dacht dat ik depressief was en ik raakte steeds meer geïsoleerd. Ik zat in de overlevingsstand. Kon me net naar mijn werk slepen.

 

Eowyn kwam als geroepen. Na twee sessies was ik van mijn slaapproblemen af en zij gaf me heel veel inzichten. De MEP sessie heeft me heel veel goed gedaan en ook de helende reis. Bedankt Eowyn! Zo blij dat je op het juiste moment op mijn pad kwam!"

- Suzanne Lammers, 

Schoonheidssalon Super

"Eowyn is fantastisch!


Ik heb een traject van een half jaar doorlopen bij Eowyn en dit heeft me veranderd. Ik voel me relaxter, meer ontspannen, ik heb veel meer vertrouwen in dat het allemaal wel goed komt. Ik ben me veel bewuster van mijn eigen gevoel en de emoties die ik soms van anderen overneem.


De band met verschillende familieleden is verbeterd en ik ben blij met mezelf! Eowyn heeft me laten ervaren wat het is om moeiteloos te leven. Nu is het de kunst dat ik dit zelf blijf toepassen zodat ik er profijt van blijf houden.

Voor mij is Eowyn niet alleen een coach maar ook een spirituele teacher geweest. Dankjewel!
"

- Anouk Bink,

Bink Coaching

"Eowyn is geweldig en weet je op nuchtere en grappige wijze echt te inspireren om op een andere manier naar het leven te kijken. Een aanrader! Sinds ik haar lessen heb gevolgd bij de Bewustzijnsschool en haar cursus Moeiteloos Leven heb gedaan, voelt mijn leven ook echt makkelijker en lichter en gaat alles meer in een flow. Dank je wel Eowyn!"

- Caroline Brakel,

Freelance schrijver

" Zowel de training 'Moeiteloos Leven' als de individuele sessies hebben mij zoveel gebracht!

 

De vijf beginselen van groei pas is nog steeds toe in mijn leven en het heeft er mede voor gezorgd dat ik leerde voelen wat ik Echt wil en daar ook voor durf te kiezen!

Zonder angst, vanuit liefde.

Voor mij is dat het avontuur in Noorwegen aangaan; de natuur in en mijn passie voor fotografie verder uitoefenen en ontwikkelen. Ookal zijn het nu onzekere tijden, ik voel dat dit de juiste keuze is en vertrouw volledig op mijn gevoel.

Éowyn, ik ben je ontzettend dankbaar voor je warme persoonlijkheid, je passie en alle inzichten die je mij hebt gegeven. Vooral de ontdekkingsreis die ik samen met jou gemaakt heb, zal ik nooit meer vergeten, zo mooi.. Alleen maar liefde!"

-Inge Regnery,

psycholoog bij Arkin

"Ongeveer een jaar geleden ontmoette ik Eowyn bij de Bewustzijn school, ik had net PTSS overwonnen, en ik was op zoek naar de ‘nieuwe ik’ – aangezien ik van alles begon te voelen en ik weer probeerde te leven in plaats van overleven. Ik wilde leven vanuit liefde, en niet meer vanuit angst. Ik was toen nog niet veel bezig met bewustzijn, ik vond het maar te complex om te begrijpen – maar bij Eowyn werd het al snel heel erg duidelijk en begon ik ook echt te voelen wat bewustzijn met je doet. De 5 beginselen van groei die zij toepast is een vrij simpele methode, die je overal op kan toepassen, het is een soort handboek voor een moeiteloos leven. Haar energie, haar kennis en vooral haar levenservaring, gaf mij een goed gevoel bij haar. Elke les ging ik er geheel open in, en kwam met een geheel nieuw perspectief, energie en WOW-gevoel thuis. Vooral mijn vriend merkte destijds op dat ik elke keer helemaal opleefde, vrolijk en vol liefde thuiskwam, en kwam snel tot de conclusie dat zij een perfecte fit voor mij zou zijn.
Ik sprak met Eowyn een ontdekkingssessie af, we zijn toen al snel bij de kern van het probleem gekomen en ze maakte een soort ‘behandelplan, en zijn we het individueel coaching traject ingegaan. In combinatie met haar workshops, heb ik hier heel erg veel uitgehaald. Vooral de helende reis die zij geeft is heel erg bijzonder. Dankzij Eowyns coaching, liefde en geduld weet ik connectie te maken met mezelf, de ander en de natuur, heb ik geleerd om te vertrouwen op het universum – en is mijn doel om te leven vanuit liefde volbracht. Voor iedereen die op zoek is naar een moeiteloos leven, meer wil leren over bewustzijn, de beginselen van groei of je niet te laten lijden door angst, raad ik haar aan! Eowyn, heel erg bedankt! 
"

- Gillian S. Ludwig,

Vice

E-book:

Moeiteloos Ondernemen

Direct heldere inzichten krijgen in hoe je met een andere mindset snel naar vertrouwen gaat?

Download hier het gratis e-book over Moeiteloos Ondernemen! En begin vandaag nog met een diepgaande verandering!

bottom of page