top of page

Waarom saboteer je jezelf zo? 

Jij bent op papier de succesvolle ondernemers die keihard werkt om je doelen te behalen. Je bedrijf loopt hartstikke goed maar toch is er diep van binnen een gevoel dat er iets niet klopt.
​​

Veel ondernemers die gaan een bedrijf beginnen omdat ze vrijheid willen ervaren/En daar werk je dan keihard voor.

Maar op het moment dat je dan écht vrijheid kán ervaren omdat je de financiële vrijheid hebt. Dan neem je hem niet!

 

Omdat je dan het gevoel kan krijgen dat je beter , nog even dat kan afmaken of liever dat ene dingetje van de to-do lijst gaan doen.

 

Je gaat door omdat je bedrijf in elkaar stort als je niks doet. Want als je stopt met hard werken val je vast door de mand en ziet iedereen dat ik eigenlijk niet weet wat je aan het doen bent. Maar ben jij hiervoor gaan ondernemen?

 

 

Vraag jezelf eens  af. Wordt je hier gelukkig van?

Currie Coaching Moeiteloos ondernemen coaching voor ondernemers

"Eowyn is fantastisch! Al in de eerste sessie kwamen we tot de kern, waardoor ik hier meteen mee aan de bak kon. En de resultaten na een paar sessies, waren werkelijk verbluffend. 

Als ondernemer leef je je business 24 uur per dag.

En het is nooit af. Althans, dat dacht ik. Eowyn heeft me in bijzonder korte tijd (en op een erg prettige manier) geleerd om dingen los te kunnen laten, waardoor ik nu weer écht kan genieten van het ondernemen. En niet meer vanaf het moment dat ik opsta tot het slapen gaan met to do-lijsten en nog te versturen e-mails in mijn hoofd zit. Ondernemen met rust in je kop; ‘moeiteloos ondernemen’ bestaat kennelijk echt. Dankjewel Eowyn voor deze mooie ontdekking!"

- Sander Holla van Holla brand design

"Ja, alsjeblieft! Straal een beetje mijn kant op met je vibe!"

Kasper van der Meulen

Mijn naam is Eowyn,

ik help ondernemers van hun persoonlijke saboteurs af zodat zij vanuit innerlijke rust kunnen ondernemen, van hun vrijheid genieten en door hun omzet plafond heen te groeien.

In mijn leven heb ik het niet altijd makkelijk gehad en dat maakt dat ik mijn leven lang al geïnteresseerd ben in persoonlijke ontwikkeling en doorbreken van de  persoonlijke saboteurs.

Ik ben niet  een van die coaches die een boek heeft gelezen en mij sindsdien bezig houd met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben door de  duisternis heen gegaan maar heb ook altijd geleefd in de oplossing.

Currie Coaching Moeiteloos ontspannen

Als tiener leefde ik op straat en ben ik jarenlang dak- en  thuisloos geweest. Ik creëerde een verslaving aan verdovende middelen. Mijn drive om succesvol te zijn was zo groot dat het mij lukte om maatschappelijk steeds beter te worden. Toen ik weer mee kon draaien in de maatschappij  kwam ik erachter  dat ik van binnen nog steeds een puinhoop was.

Maatschappelijke status verbeterde echt niks aan mijn innerlijke wereld oftewel…succesvol zijn betekent ook van binnen in balans zijn! 

 

Ik heb hier mee gedeald en het heeft mij uiteindelijk gebracht waar ik nu ben. Dit is waarom ik anderen zich zo goed begrepen voelen bij mij. 

Zelfs in mijn straat tijd dacht ik dat ik door de mand kan vallen. Dan dacht ik. “Ik kan maar beter goed  mijn best doen. Als mensen mij écht kennen dan gaan ze bij mij weg”  Ik werkte dan altijd erg hard om aardig gevonden te worden. Dit bleek een goede overlevingsstrategie. Maar toen ik die mocht loslaten was dat best even lastig.

Nu ik ondernemers help die denken dat zij  door de mand kunnen vallen wanneer zij niet heel hard werken herken ik direct waar ze doorheen gaan. 

 

Heel eerlijk: de omstandigheden maken eigenlijk niet zoveel uit. Het gaat om dat gevoel van binnen. Die is bij iedereen hetzelfde.

 

Met mijn levenservaring en kennis die ik in mij coachopleidingen en mijn werk als hulpverlener heb opgedaan en de persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt, besloot ik echt impact te willen maken op de wereld en hoe kan dát nu beter dan bij

ondernemers? 

 

Ik heb inmiddels meer dan 50 ondernemers intensief gecoacht die geheel zijn getransformeerd en stuk voor stuk beseffen dat ondernemen vanuit innerlijke rust echt mogelijk is. Ik heb  honderden deelnemers die mijn workshops bezochten waarbij iedere deelnemers , die daar klaar voor is, met nieuwe inzichten naar huis ging. 

 

Inmiddels mag ik deze kennis ook aan andere coaches doorgeven en leid ik ze op om op het platform van Currie Coaching ingezet kunnen worden bij bedrijven. 

 

Instellingen bellen mij op met complexe vragen omdat de reguliere  zorg er soms even niet uitkomt en zij weten dat ik hen met mijn krachtige methode een dienst kan bewijzen.

Currie Coaching Moeiteloos ondernemen

Klaar voor een kennismakingsgesprek?

Hierin coach ik je direct naar de kern van je saboteurs en vertel ik je wat ervoor nodig is om vanuit rust te ondernemen.

bottom of page