top of page

Krachtige interventies

Bij Currie Coaching gebruiken wij zelfhulptechnieken. Uiteraard kun je die gewoon op jezelf toepassen maar dit blijkt in de praktijk zonder hulp best moeilijk.

 

Als je eenmaal weet hoe je het toepast heb je de tool voor de rest van je leven bij je. Zo ben je niet veroordeeld tot levenslange coaching maar kun je moeiteloos verder met een pakket die voor jou op maat is gemaakt.

Currie Coaching helpt jou diepe blokkades op te heffen en leert hoe je vanuit deze bevrijding jezelf kunt “onderhouden” door deze vrije beschikbare technieken toe te passen.

Bekijk de methodes hieronder.

De methodes

Mind Eye Power (MEP)

Met oog bewegingen en ademhaling worden diepliggende trauma's opgelost en angsten worden weggenomen en verminderd. Een zeer krachtige techniek die ook ingezet kan worden voor taken die in de toekomst gedaan moeten worden waar men zich geblokkeerd voelt. Uitermate geschikt wanneer men tegen een burn-out aanloopt en niet in staat is goed te slapen.

 

Zie voor meer informatie www.mindeyepower.nl

 

The Work

Remmende overtuigingen zijn gedachten die je veelal tegenhouden om te groeien. Deze methode onderzoekt de gedachte en draait ze moeiteloos om. De methode is bedacht door Byron Katie. Een zeer confronterende maar effectieve methode. Kijk hieronder het filmpje om een indruk te krijgen van de werkwijze.

De 4 g´s staan voor gebeurtenis, gedachte, gevoel en gedrag. De gedachte komt als eerst op. Je kunt je vast indenken wat dit betekent voor je onderneming! Hoe vaak heb jij gedachtes die jou tegenhouden?

Progressive Mental Alignment (PMA)

Met deze methode ga je naar een zogenaamd spookcluster. Je gaat naar een gebeurtenis die je niet heb verwerkt in je bewustzijn. Omdat deze niet is verwerkt schijf je de fysiologische ervaring die je ervaart op een gebeurtenis in het heden. Dit klopt echter niet. Met de sessie doorleef je snel en moeiteloos de gebeurtenis die jou nu in het dagelijks leven tegen houd.

 

Kijk de video hieronder en zie hoe bedrijven dit al toepassen.

De helende reis

Met vergeving processen oude emoties opruimen die je in je dagelijks leven tegen houden. Fysieke klachten die ontstaan zijn door emotionele pijn kunnen hiermee verdwijnen. 

 

Krachtige methode ontwikkeld door Brandon Bays.

 

E-book:

De 5 beginselen van Groei

Direct heldere inzichten krijgen in hoe je met een andere mindset snel naar vertrouwen gaat?

Download hier het gratis e-book over de 5 beginselen  van groei! En begin vandaag nog met een diepgaande verandering!

bottom of page