top of page

Masterclass
Moeiteloos Ondernemen

Ondernemen vanuit je hart 💖

Klik op >>PLAY<< en bekijk deze impactvolle

Masterclass Moeiteloos Ondernemen.

Ben jij een (startende) ondernemer met een spirituele praktijk?

Wil je groeien met je praktijk?

  • Je hart voelt wat het wil, maar je schiet steeds naar je hoofd

  • Het ontbreekt jou aan zelfvertrouwen

  • Je zit nog vast aan een baan en durft deze niet los te laten, omdat je bang bent voor de onzekerheid van het ondernemen

  • Je weet niet zeker of het ondernemen wel in je zit, omdat je jouw dienst niet aan de man krijgt

  • Je vindt het moeilijk om zichtbaar te zijn

  • Je laat geld voor je diensten vragen liever aan iemand anders over

  • Je hebt zoveel ideeën, maar weet niet waar je moet beginnen

Als je écht wilt, maar niet weet hoe je verder moet kun je kijken of jij je kwalificeert voor de opleiding Moeiteloos Ondernemen.

Klik op de knop hieronder en boek een strategiesessie. 

Wat kun je verwachten bij de opleiding Moeiteloos Ondernemen?

Als je start met je spirituele praktijk of je wilt groeien in je onderneming komt er vaak veel op je af.

Moeiteloos ondernemen is er voor de startende ondernemer die nog kennis mag maken met alle "hoofd" zaken en voor de gevestigde ondernemer die meer vanuit het hart zou willen werken. Het unieke aan deze opleiding is dat je wel de aardse zaken leert, maar deze vanuit het hart leert uit te voeren.

Blokkades die hierbij omhoog komen worden behandeld in groepssessies. Zo kun je een blokkade op geld of zichtbaarheid hebben. Dit kan je enorm blokkeren in het manifesteren binnen je onderneming. 

In de video heb je al kennis kunnen maken met de werkwijze van Currie Coaching. Je kan meer van dit soort lessen van Eowyn verwachten. Past dit bij jou? Lees dan vooral verder.

 

Moeiteloos ondernemen behandelt alle onderdelen/thema’s die een startende ondernemer moet weten. De opleiding bestaat uit de volgende modules: 

 

Module 1 Inspireren:

– intenties zetten en richting verhelderen middels 5 beginselen van groei

– focus op je doel

– helder krijgen visie en missie

– doelgroep bepalen; wie trek jij aan?

 

Module 2 Motiveren:

– Social Media, zichtbaarheid en netwerken

– Financiën basics. Manifesteer vanuit vertrouwen met verschillende spirituele technieken

– Blokkades op succesvol zijn en geld verdienen opheffen

 

Module 3 Creëren:

– creëer content vanuit je gevoel

– moeiteloos volgeboekt met ondernemen vanuit je hart

– ondernemingsplan en bedrijfsstrategie vanuit je ziel

 

Na het volgen van de opleiding heb jij een duidelijke missie en visie.

Er is een financieel plan voor de aankomende drie jaar. Je weet hoe jij jezelf zichtbaar maakt, welke kanalen je kan inzetten en welk kanaal het beste bij je onderneming past. Je levert waarde waarbij je vol zelfvertrouwen genoeg geld vraagt voor je dienst.

Je hebt helder welke middelen er eventueel nog nodig zijn voor je onderneming.

De ondernemer krijgt alle tools mee om een ondernemingsplan volgens de KVK richtlijnen te schrijven.

Ook weet je waar je voor alle juridische zaken terecht kan.

Je bent binnen je eigen netwerk met een duidelijk aanbod gestart. 

Currie Coaching werkt met professionals binnen hun vakgebied. Zo krijg jij elke les de juiste informatie over elk onderwerp. Daarbij krijg je persoonlijke lessen van Eowyn die je helpen een breder inzicht en gevoel te krijgen bij alle aspecten binnen je onderneming. Zij helpt je om blokkades op te heffen, zodat jij over een half jaar moeiteloos je zielsmissie kan uitvoeren.

DEZE MENSEN gingen je voor!

hetty foto_edited.jpg

Hetty Hompe

Eowyn leerde ik via een zoom sessie kennen en ik werd meteen enthousiast van haar positieve energie. Zij nam later contact met mij op en er was een bepaalde chemie waardoor ik dacht, door deze vrouw wil ik worden meegenomen op ontdekkingsreis. Ik wilde weten of er een ondernemer in mij zit. Bij de training Moeiteloos Ondernemen heb ik zoveel meer geleerd dan wat ik in eerste instantie verwachtte. Vanaf ons eerste gesprek zijn er zoveel onverwacht mooie dingen op mijn pad gekomen. Ik kan zoveel positiefs vertellen maar laat ik in het kort zeggen dat ik zoveel meer vertrouwen heb gekregen en dankbaar ben met alles wat er al is. Ik weet dat er altijd groei mogelijk is, ik ben tot zoveel meer in staat dan ik dacht. Nu is oké en het beste komt nog. En dat moeiteloos. Dank lieve vrolijke en oprechte Eowyn voor onze fijne samenwerking.

foto jescha.jpg

Jescha Meijer

Ik heb eerder een begeleiding traject van Eowyn gedaan om te te herstellen van mijn burn-out. Nu herstelt met een heel pakket aan fijne tools, want aandacht voor energie verdeling is altijd een aandachtspunt voor mij. Nu ben ik voor mijzelf begonnen.

De cursus moeiteloos ondernemen heeft een verbinding gemaakt met mijn hartsverlangen en deze is vertaalt naar hoe dat vorm te geven in mijn bedrijf. Het voelen welke kwaliteiten je in deze wereld mag neerzetten is een bijzonder proces en daarin begeleid Eowyn je met een 'no-bullshit' mentaliteit. Ze zal je uitdagen om de diepte in te gaan.
Dankbaar dat ik door deze cursus mij mag verbinden in waar ik goed in ben....

foto suus.jpg

Suzanne van den Boom Lammens

Eowyn is een goede coach die alles haarfijn aanvoelt wat je nodig hebt voor je bedrijf. Heb er veel baat bij gehad en mijn bedrijf blijft groeien door de tools die Eowyn mij heeft gegeven. Dank je wel!

Alleen maar liefde

In deze samenkomst van elementen krijg je zoveel waarde!

Alleen al de gastdocenten van Moeiteloos Ondernemen die ieder een eigen expertise delen hebben een waarde van €1.000 per les! Alles wat jij in 1 les krijgt betaal je normaal buiten deze opleiding rond de €1.000 euro voor. Er komen minimaal vier gastdocenten dus dat alleen al is een waarde van €4.000!

En dit is nog buiten de groepsessies die je van Eowyn krijgt. Een één-op-één sessie met haar van een uur heeft ook al gauw een waarde van €333.

En nu krijg je alles wat zij op dit moment te geven heeft er in 1 klap bij! 

De waarde die Currie Coaching aan de groep hangt is enorm. In een groep is de energie maal het aantal deelnemers. Dat is een hele hoge energie die door de deelnemers en docent wordt gevormd.

Een energie die jou in de juiste flow zet voor je (startende) onderneming.

Wij werken met een mediaplatform, zodat je ook tussen de lessen door contact houdt. Ook krijg je gedurende de opleiding verschillende buddy's om de zakelijke/persoonlijke groei en hindernissen met elkaar te delen.

Dit alles bij elkaar opgeteld heeft de opleiding van Currie Coaching een totale waarde van zeker €10.000!  

Daarom kiezen wij de mensen uit die het écht willen. Uiteindelijk hebben we ook gekeken naar wat haalbaar is voor een ondernemer, die wellicht net start , en zo zijn wij op het bedrag van slechts €2.100 ex 21% BTW gekomen.

Een geweldige kans als je net start of je praktijk een boost wil geven.

Verder bestaat de investering uit 10 lessen, bestaande uit:

  • offline 4x een samenkomst van 3 uur en 1x een dagdeel;

  • online 5x een samenkomst van 3 uur.

Je hebt te maken met ongeveer 45 studie uren in totaal.

Als je NU een strategiesessie inplant bij Eowyn, gaat zij ervan uit dat je hiervan op de hoogte bent. 

Ga je hier helemaal op AAN? Boek dan een strategiesessie om te zien of je een 'good fit' bent.

Wanneer jij vanuit je hart onderneemt:

Ben je veel gelukkiger in wat je doet en kom je steeds dichterbij je zielsmissie. Je hoeft je hoofd niet uit te schakelen, maar laat het de bediende zijn. Zoals deze bedoeld is! Wanneer je vanuit je hart werkt en je hoofd alles laat besturen raak je geblokkeerd. 

Eowyn: "Toen ik net begon met Currie Coaching liep ik er vooral tegenaan dat ik zo in mijn hoofd ging zitten. En heel eerlijk? Dat deed ik, omdat ik het moeilijk vond bij mijn gevoel te blijven. Inmiddels ben ik erachter dat ondernemer zijn het grootste zelfontwikkeling traject is wat ik ooit in mijn leven heb gedaan en ook zal doen. Want hoe het gaat in je onderneming spiegelt exact hoe het met jou gaat. En dat betekent dat er werk aan de winkel is."

 

Currie Coaching helpt jou graag met deze stappen. Met de kracht van de groep en de informatie van de professionals gecombineerd met de sessies van Eowyn leer je precies waar je blokkades zitten. En deze kunnen, als jij jezelf laat zien, gelijk opgelost worden. Als jij er echt voor wil gaan dan mag je hieronder een strategiesessie inplannen. Daarin kijken wij of jij je kwalificeert voor deze uitzonderlijke opleiding.

bottom of page