top of page
Eowyn Currie | Currie Coaching Amsterdam.jpg

Over Currie Coaching
 

Voor de leiders onder ons is het heel belangrijk om te leren wie je bent en waarom wij hier zijn. Je bent immers een voorbeeld voor anderen. Maar wat als je door je onderneming niet meer kunt genieten?

Voor iedereen die leiding geeft heeft Currie Coaching dé oplossing om weer te ondernemen met rust in je hoofd. groeien in zelfvertrouwen en opschalen in je bedrijf

In connectie met jezelf, elkaar en je menselijke natuur ben je in staat een betere balans te creëren tussen werk en privé. Zodat je weer leert genieten van het hier en nu.

Het leven is echt niet makkelijk, maar wel heel simpel!

Currie Coaching biedt jou de tools en vaardigheden om het leven weer simpel te maken. Als jij een ondernemer of leider bent die gepassioneerd met zijn werk bezig is. Dan bestaat de kans dat je op een bepaald moment overzicht verliest en niet meer kan genieten van wat er echt toe doet.

Soms zijn ondernemers in leiderschap de passie voor het werk zelfs kwijtgeraakt. Je bent snel geïrriteerd en begint slecht te slapen. Je gezin of je naasten worden verwaarloosd, doordat je opgeslokt wordt door je bedrijf.

 

Voor deze ondernemers en leiders biedt Currie Coaching trajecten die je uit deze overlevingsstand halen. Na de coaching ben je in staat te genieten van het leven, met rust in je hoofd ontspannen je werk uit te voeren en leiding te geven aan jouw onderneming of team.

 

Kortom er is weer een balans tussen privé en werk en je hebt de zin in het leven weer teruggevonden!

Hoe werken wij?

Wij werken met de 6 stappen naar zingeving

Wij gaan er vanuit dat alle antwoorden in de jezelf zit. De wijsheid en creativiteit in de ondernemer naar boven halen is de taak van de coach.

Currie coaching maakt met behulp van het model van de zesde stap naar zingeving de klant bewust van zichzelf. Dit doen wij door intuïtief de juiste vragen te stellen. Waarbij er risicovolle vragen gesteld worden die weerstand bij de klant oproepen. Juist als je door deze weerstand heen komt is er verandering mogelijk.

Met krachtige interventie technieken ben jij in staat om de belemmeringen die je ervaart weg te nemen en  voluit  te leven. Als jij van binnen uit verandert, heeft dat direct invloed op je onderneming of team. Een leider die ontspannen is, staat steviger in zijn schoenen en is veel prettiger om mee te werken.

Currie Coaching werkt in groepsverband met je innerlijke wijsheid, ademhaling, visualisatie, meditatie en oefeningen om bewust te worden van het lijf. Dit is erg belangrijk om connectie met jezelf te (her)vinden.

Veel angstklachten uitten zich in stress.

Stress gerelateerde klachten zijn een symptoom en de oorzaak van stress ligt vaak diep in het onderbewuste.

Blinde vlekken, valkuilen, overtuigingen, angst – of stressklachten, gevoelens van wrok, bewijsdrang, perfectionisme, schuldgevoelens of schaamte kunnen met krachtige technieken de oorzaak vinden van deze gevoelens en de klachten verdwijnen of verminderen. De technieken zijn intens, snel en effectief.

 

Je komt hier je  angsten onder ogen. Het is daarom ook niet voor iedereen weggelegd.

E-book: Doorbreek je saboteurs en schaal op in je bedrijf

Direct heldere inzichten krijgen in hoe je met een andere mindset snel naar vertrouwen gaat?

Download hier het gratis e-book over Ondernemen met rust in je hoofd! En begin vandaag met het doorbreken van je saboteurs

bottom of page