top of page

Training:

Moeiteloos Leiderschap

Voor alle ondernemers en leidinggevende is het nu extra belangrijk dat je je hoofd koel houdt. Je heb immers een voorbeeldfunctie.

Het is in deze tijd logisch dat je onzeker bent over hoe je toekomst eruit zal zien.

Deze training zal leert volledig in vertrouwen te leven zodat je weer kan ondernemen met rust in je kop en ontspanning in je lijf!

In deze training ben je niet gericht op hoe jij je leidinggevende skills verbeterd of welke bedrijfsstrategie je toepast. Je leert kijken naar jezelf. Jouw remmende overtuigingen en gevoelens die in meer of mindere mate aanwezig zijn. En wat dat betekent voor jou als leider.

Als je voornamelijk vanuit je hoofd beredeneert en deze niet in lijn zijn met je gevoel dan is dat merkbaar voor anderen. Wanneer deze coherent aan elkaar zijn dan ben je een leider die inspireert en motiveert. Anderen kunnen heel goed aanvoelen of jij je authentieke zelf bent of niet. Het is dus zaak dat jij je hart én je hoofd gebruikt.

Je leert hier in 6 weken je gevoelens in te zetten zo dat jij die inspirerende leider bent en blijft!

Vanuit gedachten ontstaan gevoelens die je vervolgens uitzend onbewust uitstraalt en een niet bedoelde boodschap uitstraalt naar je omgeving. Middels universele wetten leer je welke grote impact je gevoelens hebben en hoe je juist het geen je niet wilt manifesteert!

Met moderne ademhaling technieken, het toepassen van universele wetten en de krachtige methode van Byron Katie ,The Work. Ga je jou gedachten en gevoelens onderzoeken en leer je ze moeiteloos omdraaien naar positieve en constructieve gevoelens en gedachten. Zo blijf je mentaal sterk en behoud je een ontspannen gevoel in je lijf!

Velen ondernemers en mensen in leiderschap gingen je al voor met deze confronterende maar effectieve methodes.

 

Dit is de énige training waarin deze drie componenten van universele wetten, moderne ademhalingstechnieken en The Work bijeen komt!

Het geeft jou dieper inzicht in jou als persoon en hoe jij van binnen uit je onderneming kunt veranderen.

Na de training ben je in staat rust te vinden in jezelf en weet je waar jou blokkades zitten. Je weet je remmende overtuigingen moeiteloos om te draaien zodat je emotioneel en mentaal weerbaar en fit blijft. Je heb vertrouwen in jezelf en in je onderneming. Zodat je als sterke leider anderen helpt uit de paniek te komen waar velen inzitten vanwege de Corona.

Het is in deze tijd erg belangrijk dat jij op een constructieve en creatieve wijze jou onderneming (nieuw )leven inblaast. Zodat je een voorbeeld kan zijn voor anderen en hen laat zien dat het mogelijk is om in vertrouwen te leven en werken.

Binnenkort zijn er weer nieuwe data bekend van de volgende training. Wil je je hier alvast (kosteloos) voor aanmelden? Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!

De training bestaat uit:

- Drie online bijeenkomsten van 3 uur ( als je iets mist wordt de video nagestuurd)

-Tussentijds ondersteunende mails met oefeningen die je helpen rust in je kop te vinden en ontspanning in je lijf te krijgen

-Een werkmap waar je je voortgang en opdrachten in bijhoud

- De mogelijkheid om tussentijds mailcontact met de trainer te hebben

- Om het intieme groepsgevoel te behouden werken wij in kleine groepen van max 10 mensen

- Een persoonlijk gesprek van 45 minuten waarin wordt gekeken hoe je het geleerde inzet en wat er eventueel nog nodig is om dat waar je naar zo verlangt op korte termijn te manifesteren

Meedoen aan de training?

Meld je hieronder aan!

Moeiteloos Leiderschap aanmelden
bottom of page