top of page
LogoLicious_20200119_112411.png

De ontdekking

 In één klap weer richting in je leven

Tegenwoordig sta je de hele dag aan! 24/7 is het gewoon doorgaan! Hierdoor kun je overzicht verliezen en kan de levenslust plaatsmaken voor spanning.

Je raakt de verbinding met jezelf en kwijt omdat je niet meer weet wat je echt wilt en alleen maar bezig bent met de volgende mail of afspraak op je to-do list.

Ontspannen zit er niet meer bij en zo heb je geen overzicht meer. Je hebt een knagend gevoel, staat steeds onder spanning en je weet niet meer precies waar je het voor doet. Grote kans dat je niet in de gaten hebt dat jij zelf de grootste vijand bent. Je blinde vlekken houden je in een patroon dat zich steeds herhaalt en waar je zelf moeilijk uitkomt. Je valkuilen houden je tegen om echt van het leven te genieten

Je kan dit in slechts 2 uur compleet veranderen!

Heb je weinig tijd om op zelfonderzoek uit te gaan?

Dan is dit perfect voor jou! Deze sessie is heel confronterend waardoor je in één klap veel inzichten opdoet.

Je krijgt na de ontdekking direct inzicht hoe je de komende tijd verder moet.

Met één sessie wordt je direct duidelijk waar jij echt heen wilt in je met je leven en raakt je gelijk de kern van wat jou tegenhoudt om daadwerkelijk datgene te bereiken wat jij wilt in en waar je zielsgelukkig van wordt.

Met de ontdekking krijg je gelijk inzicht of Currie Coaching verder nog iets kan betekenen.

 

 De blokkades uit het onderbewuste komen bloot te liggend die zijn met de krachtige interventies van Currie Coaching in slechts een aantal sessie te verwijderen.

Er zijn genoeg voorbeelden in de praktijk waarbij deze ene sessie voldoende inzicht is opgedaan om gelijk toe te passen en dat vervelende patroon kan doorbreken. Je wordt in één keer bewust van wat je wilt. Wat je doet in je onderneming en je leven. En hoe jouw gedrag en gedachtegang je tegenhouden om datgene te bereiken wat jij echt wilt.

Na de sessie krijg je een gesprek waarbij we kijken wat de vervolgstappen zijn. Met deze heldere en doorbrekende inzichten maak jij een realistisch stappenplan zodat jij binnen 3 maanden bevrijd bent van jouw blokkades. En precies weet welke gedetailleerde stappen moet ondernemen om in vrijheid te leven

Currie Coaching kan dit beloven omdat wij jou in één sessie laten ervaren hoe het voelt om in je kracht te staan en hoe het voelt om in jouw valkuilen te zitten. Je ervaart dat het allemaal in je zit en dat je een keuze hebt met welk gevoel jij verder wilt gaan.

 

Dat is de kracht van de ontdekking!

Hoe het traject eruit ziet. 

 De Ontdekking 

Na 2 uur weet je precies waar je heen wilt en wat je tegenhoudt!

Duur sessie 2 uur

In één klap weer richting in je leven?

Laat een bericht achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om kennis te maken en een ontdekking sessie in te plannen!

Bedankt voor de inzending!

Ontdekkingssessie afspraak
bottom of page