top of page
P2151627.JPG

Training:

Moeiteloos leven

Deze tijd raakt ons allemaal. Om niet in de stress te blijven kun je jezelf uit de vecht, vlucht en bevries stand halen door te leren luisteren naar je lichaam in plaats van je hoofd die jou non-stop bullshit aan het verkopen is.

Als je merkt dat je het moeilijk vindt om alleen te zijn. Je veel afleiding aan het zoeken bent door te Netflixen, veel te snoepen, te eten, te gaan drinken of roken. Dan heb je grote kans dat je wegrent van je gevoel. Je vindt het lastig om voor langere tijd alleen te zijn. Of isoleert jezelf juist van anderen. Je raakt geïrriteerd of emoties overspoelen je. Je hebt geen idee hoe lang je al in dit gedrag zit en je bent constant aan het overdenken.

 

Dat zorgt ervoor dat je je zorgen maakt en misschien wel angst en depressie klachten ontwikkelt. Een situatie als deze levert veel stress op!

Verlang jij naar rust in jezelf? Kun je je voorstellen dat je in alle kalmte kan leven? Als hierop je antwoord nee is lees dan verder.

Currie Coaching biedt uitkomst door jou uit je hoofd naar je hart te krijgen. Je leert om verbinding te voelen met jezelf. Ook als je alleen bent hoef je je niet eenzaam te voelen.

In 3 bijeenkomsten leer je hoe je met ademhaling je stresshormoon laat dalen. Gevoelens te herkennen en erkennen, zodat je in staat bent om je gevoelens te doorleven in plaats van er keihard voor weg te rennen. Middels meditatie leer je de verbinding met 'het veld van energie'  te voelen en echt te ervaren dat je nooit alleen bent ook al voelt dat zo.

 

Nadat je de verfrissende inzichten hebt gekregen van Moeiteloos Leven, leer je deze ook toe te passen. Zodat jij weet hoe jij jouw leven in kan richten, zoals jij dat wilt en hoe het goed voelt voor jou!

Je krijgt in een klap inzicht in hoe je van angst naar een leven in vertrouwen gaat.

Je krijgt je eigen werkmap en de mogelijkheid om per e-mail contact op te nemen voor vragen.

 

Elke twee weken is er een bijeenkomst van 3 uur. Hierin leer je met oefeningen hoe jij ZEN kan leven in je dagelijkse bestaan. Iedereen kan kalmte ervaren boven op een berg! Maar hoe pas je dat toe in je dagelijks leven?

De kwaliteit van leven verbetert aanzienlijk, omdat Moeiteloos Leven je leert hoe jij je dagelijks leven inricht!

Je krijgt ondersteuning van de deelnemers in de groep en een ervaren coach/trainer die begrijpt hoe het is om in deze overlevingsstand te zitten. In slechts 3 bijeenkomsten heb jij meer rust en ken jij je gevoelens, waardoor jij in de toekomst beter je grenzen aan kan geven. En tot slot kan gaan leven hoe jij dat wilt in plaats van wat er van jou verwacht wordt. En daar heb je direct baat bij.

De eerstvolgende training is NTB. Je kunt je hieronder vrijblijvend aanmelden!

Hoe de training eruit ziet. 

In de training leer je:

- Op dagelijkse basis via ademhaling je stresshormoon Cortisol verminderen, zodat je ook in een crisis kalmte ervaart.

- Met de richtlijnen van Moeiteloos Leven krijg je vernieuwende inzichten die je helpen om in vertrouwen te leven, zodat jij weer creatieve ideeën ontwikkelt voor je leven.

- Je leert te ontspannen, zodat je op effectieve wijze je leven indeelt. En leeft in het hier en nu in plaats van je constant zorgen te maken over de toekomst.

Na de training  ben je in staat om van overleving en constante spanning naar een staat van 'flow' en leven in het moment te gaan.

Je hebt weer rust in jezelf en ontspanning in je lijf, zodat jij je creatieve geest weer kan laten werken en met plezier in het leven staat. Je kan feilloos op je gevoel afgaan in plaats van de hele tijd bedenken of dat wel de juiste beslissing is.

 

Aan het einde van de training ervaar je rust in jezelf en weet je je energie beter te verdelen!

Meedoen aan de training?

Meld je hieronder aan!

Bedankt voor jouw aanmelding!

Moeiteloos leven
bottom of page