P2151627.JPG

Training:

Moeiteloos leven

Deze tijd raakt ons allemaal. Om niet in een soort apathie te blijven kun je jezelf uit deze zogenaamde vecht, vlucht en freeze stand halen door te leren luisteren naar je lichaam in plaats van je hoofd die jou non -stop bullshit aan het verkopen is.

Als je merkt dat je het moeilijk vindt om alleen te zijn. Je veel afleiding aan het zoeken bent door te netflixen , veel snoepen, te eten , gaan drinken of roken. Dan heb je grote kans dat je wegrent van je gevoel. Je verveelt je en vind het lastig om voor langere tijd alleen te zijn. Je raakt geïrriteerd of emoties overspoelen je. Je hebt geen idee hoe lang je al in dit gedrag zit en je bent constant aan het overdenken.

 

Dat zorgt ervoor dat je je zorgen maakt en misschien wel angst en depressie klachten ontwikkelt. Een situatie als deze levert veel stress op!

Verlang jij naar rust in jezelf? Kun je je voorstellen dat je in alle kalmte kan leven? Als hierop je antwoord nee is lees dan verder.

Currie Coaching biedt uitkomst door jou uit je hoofd naar je hart te krijgen. Je leert om verbinding te voelen met jezelf. Ook als je alleen bent hoef je je niet eenzaam te voelen.

Binnen 6 weken leer je hoe je met ademhaling je stresshormoon laat dalen. Gevoelens te herkennen en erkennen zodat je in staat bent om met je gevoelens te doorleven in plaats van er keihard voor weg te rennen. Middels meditatie leer je de verbinding met” het veld van energie”  te voelen en echt te ervaren dat je nooit alleen bent ook al voelt dat zo.

 

Nadat je de verfrissende inzichten hebt gekregen van Moeiteloos Leven van leer je deze ook toepassen. Zodat jij weet hoe jij jou leven in kan richten zoals jij dat wilt en hoe het goed voelt voor jou!

Je krijgt in een klap inzicht in hoe je van angst naar een leven in vertrouwen gaat.

Je krijgt je eigen werkmap en de mogelijkheid om per email contact op te nemen voor vragen.

 

Elke twee weken is er een (zoom) bijeenkomst van 3 uur waarbij je deelt hoe je de tool heb toegepast en waar je tegenaan loopt. Daarop volgend krijg je nieuwe stof om die weken uit te voeren.

Zo leer je direct het geleerde toe te passen en verbeterd de kwaliteit van je leven aanzienlijk!

Je krijgt ondersteuning van de groep en een ervaren coach /trainer die begrijpt hoe het is om in deze overleving stand te zitten. Binnen 6 weken heb jij meer rust en ken jij je gevoelens waardoor jij in de toekomst beter je grenzen aan kan geven en kan gaan leven hoe jij dat wilt in plaats van wat er van jou verwacht word. En daar heb direct baat bij.

De eerstvolgende training zal in september plaatsvinden.

Binnenkort zijn de data bekend van de volgende training. Wil je je hier alvast (kosteloos) voor aanmelden? Laat dan je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!

Hoe de training eruit ziet. 

In de training leer je:

- Op dagelijkse basis via ademhaling je stresshormoon cortisol verminderend zodat je ook in een crisis kalmte ervaart.

- Met richtlijnen van Moeiteloos Leven krijg je vernieuwende inzichten die je helpen om in vertrouwen te leven  zodat jij weer creatieve ideeën ontwikkeld voor je leven

- Je leert ontspannen zodat je op effectieve wijze je leven indeelt en leeft in het hier en nu in plaats van je constant zorgen te maken over de toekomst.

Na de training  ben je in staat om van overleving en constante spanning naar een staat van “flow “en leven in het moment te gaan.

Je heb weer rust in je kop en ontspanning in je lijf zodat jij je creatieve geest weer kan laten werken en met plezier in het leven staat. Je kan feilloos op je gevoel afgaan in plaats van de hele tijd bedenken of het wel goed genoeg is.

 

En dat scheelt een hele hoop energie!

Meedoen aan de training?

Meld je hieronder aan!

Bedankt voor jouw aanmelding!